Канадські печі Буллер'ян

КАНАДСЬКІ ПЕЧІ БУЛЛЕР’ЯН

В умовах високої вартості енергоносіїв, використання економічних джерел теплової енергії для опалення житла, виробничих приміщень, теплиць, майстерень, цехів, тваринницьких комплексів, стає необхідним.

Простим рішенням різноманітних проблем, таких як висока вартість системи опалення, низьке ККД, використання відкритого вогню, є використання канадських печей БУЛЕР’ЯН, відомих в Канаді та США під назвою FREEFLOW (вільний потік). Канадська піч працює достатньо просто за принципом газогенератора, тобто “тліючого горіння”.

Конструкція печі Bullerjan є така, що вона сама, за рахунок вільної конвенції рівномірно нагріває та переміщує повітря по всьому об’єму приміщення. Знизу піч БУЛЕР’ЯН засмоктує у свої труби, які опоясують топку, холодне повітря, нагріте до 60-80 градусів.

Канадські печі БУЛЕР’ЯН дуже економічні, так як паливо на ній спалюється за два рази. В першій камері печі БУЛЕР відбувається процес тління та створення газів, а у другій-ці гази спалюються до кінця завдяки подавання повітря у втору камеру. В результаті –повне спалення, або так зване “чисте горіння”. При цьому ККД печі БУЛЕР’ЯН досягає 70-80%. Так як дрова не горять, а тліють-то однієї закладки достатньо на 6-8 годин роботи печі Bullerjan, а іноді і більше. За добу достатньо декілька разів уділити їй увагу, а решту часу канадська піч БУЛЛЕР’ЯН може працювати без догляду.

В якості палива використовуються дрова, відходи столярного та меблевого виробництва, відходи сільськогосподарської продукції.
Калориферні печі БУЛЛЕР’ЯН відрізняються своєю потужністю. Кожна із них розрахована на визначений об’єм опалювального приміщення: 100, 200, 400, 600, 1000, 1300 куб.м.

Піч опалювальна БУЛЛЕР’ЯН запатентована і сертифікована в Україні.

Назад
(067) 440 85 10 (099) 264 61 77 (044) 360 97 00
Товар Добавлен в Корзину